Dobrodošli na stranicu Nekretnine-Trebinje


Europartner d.o.o. Trebinje

Europartner d.o.o. "Trebinje" nalazi se u Bregovima, u ulici Svetosavska br.21.
Bavimo se:

 • Trebinje - prodaja stanova novogranja, starogradnja.

 • Prodajom kuca i placeva.

 • Iznajmljivanjem nekretnina na prostorima BiH, Hrvatske i Crne Gore.

 • Radimo kvalitetno i sigurno.
  Obratite nam se s punim povjerenjem radnim danom od 10:00 do 16:00 časova.


  Kontakt

  Apartmani "Vila Marija"

  Smještaj Trebinje

  Novi apartmani Vila Marija - šetačka zona
  Centar grada-Bregovi
  Svetosavska br.21

  Broj telefona 1: +38765/707-828
  Broj telefona 2: +38765/834-563

  Iznajmljuje se 15 apartmana, kapacitet 50 ležajeva sa čajnom kuhinjom,LCD,klima, besplatan Wi-Fi,parking

  Kontakt

  Vrijeme u Trebinju  Novi stanbeno-poslovni objekat
  "Dom sunca"


  Predviđena lokacija za stambeni objekat "DOM SUNCA" je u zoni stare autobuske stanice. Površina stanova kreće se od 45,43 m2 do 145,41 m2. Predviđena spratnost je G+P+6+PE. Kompleks raspolaže sa podzemnom garažom koja se sastoji od 47 parking mjesta, a oko kompleksa je predviđen parking prostor sa 50 mjesta. U prizemlju objekta su poslovni prostori u ukupnoj površini od 1.172,6 m2. Zgrada posjeduje Elaborat o energetskoj efikasnosti.

  Kompleks sadrži 94 stana. Posebna pažnja posvećena je panoramskoj terasi na vrhu zgrade, te ekoambijentu. Najviši standardi kvaliteta su zadovoljeni kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji, te sistemu grijanja i hlađenja. Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase se oblažu prvoklasnom keramikom. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđen hrastov parket. Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije.

  Otvori poslovnih prostora i ulaza u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana. Unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta. Ograde na terasama, balkonima, lođama i francuskim balkonima su staklene. Stanovi i poslovni prostori su opremljeni spoljnim i unutrašnjim klima jedinicama. Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom. Stanovi su opremljeni interfonom sa video prikazom. Objekat raspolaže električnim liftom, prilagođenim korištenju osoba sa invaliditetom.
  Više informacija možete dobiti na broj telefona: +38765/940-077


  Trebinje je grad i opština u Istočnoj Hercegovini, u Bosni i Hercegovini. Administrativno pripada Republici Srpskoj. Nalazi se na tromeđi BiH, Hrvatske i Crne Gore. Od Dubrovnika je udaljeno 27 km, od Herceg Novog 45 km.


  Partneri  Copyright © "Agencija TREBINJE" 2006-2014.